Artwork

Zeg je CrazyCampers, dan zeg je kleur, artwork en bloemen. Vrolijke campers waar je twee keer naar kijkt. Wil jij ook een unieke look geven aan jouw buscamper? Dat kan! Met behulp van prachtige stickervellen doe je dit eenvoudig zelf. Of ga voor een compleet nieuwe look. Alles kan!

Sticker set

Met behulp van deze grote stickervellen tover je jouw buscamper in een handomdraai om tot een unieke eyecather op de weg. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardige folie die door de speciale lijmlaag gemakkelijk aan te brengen is. De bloemen zijn per stuk losgesneden op het vel. met deze grote set kan je een bus, auto of wat je wilt zelf bestickeren. De stickers zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland en helemaal uniek! 

Full design

Wil je meer dan een enkele sticker? Natuurlijk snappen wij dat als geen ander! Je buscamper laat je volledig omtoveren tot een rijdend artwork kan met hulp van Jeroen van de Wier. CrazyCampers en Jeroen werken al jaren samen. Jeroen kan als geen ander jouw wensen en ideeën uitwerken naar een volledig design voor jouw bus. 

Check zijn site voor meer informatie! En geloof ons, hij maakt veel meer dan alleen bloemen!

Inspiratie

CrazyCampers…in onze verhuur tijd reden de CrazyCampers met hun vrolijke looks dwars door heel europa. Weet jij nog niet precies wat de look van jouw camper moet worden? Of wil je gewoon genieten van de mooie reisbeeld van CrazyCampers. Doe hier inspiratie op voor prachtig artwork op jouw buscamper.

How to sticker

Het plakken van de stickers is heel gemakkelijk. Alle stickers zijn per stuk losgesneden op het vel. Je kan ze een voor een pakken en bevestigen.

  1. Zorg dat de auto schoon-, vet- en stofvrij is. Ontvetten kan eenvoudig met een sopje van afwasmiddel. Zorg dat de ondergrond droog is. Voor het bevestigen van de stickers is geen water of zeep nodig!
  2. De stickers zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk in het geheel van de backing zijn te nemen. Doe dit wel rustig, zodat de sticker niet dubbel klapt of beschadigt. Wees vooral voorzicht bij de dunnere overgangen in de sticker.
  3. Plak de sticker op de gewenste plek. De kleine stickers kan je meestal in één keer plakken. Gebruik de viltrakel om eventuele luchtbelletjes naar buiten weg te wrijven. Door de (onzichtbare) structuur in de sticker gaat dit gemakkelijk.

 

Bij de grotere stickers kan je er ook voor kiezen om de backing eerst deels te laten zitten. Vouw een derde of de helft van de backing weg naar de achterzijde, zodat dat sticker voor dit deel los komt. Plak de sticker vast met de viltrakel. Vervolgens verwijder je de backing langzaam, terwijl de viltrakel gebruikt om de sticker te bevestigen. Je duwt hierdoor nog gemakkelijkere eventuele luchtbelletjes weg.

En dan…Klaar! Geniet van je vrolijke bus!

Hoe kunnen we je helpen?