BASIS POP UP HEFDAK

Het basis hefdak van CrazyCampers is geschikt voor elke buscamper.  Je kiest met dit hefdak voor een stevig en kwalitatief uitstekend hefdak. Natuurlijk is dit hefdak waterdicht én voldoet het aan de eisen van de RDW en belastingdienst. Montage door ons óf gemakkelijk zelf met de uitgebreide instructie video’s.

Omschrijving

Het basis hefdak van CrazyCampers is een pop up hefdak van uitstekende kwaliteit. Het past op vrijwel elke bus. Door de vormgeving van de kap is deze zo aan te passen dat dit hefdak altijd aansluit op je bus. 

Het tentdoek is gemaakt van TenCate stof. Deze stof is gekozen omdat hij perfect bestand is tegen de omstandigheden waaraan je hefdak wordt blootgesteld. Vuil- en waterafstotend, en ook bestand tegen UV straling waardoor de stof mooi blijft. De tent is altijd voorzien van een raam met hor. Je sluit de hor af met een flap met een rist van YKK. 

De kruisscharnieren zijn zeer bewuste keuze. Dit systeem is heel stevig en eenvoudig in het gebruik. 

Het basis hefdak is leverbaar in meerdere variaties. Kies voor verzinkt of RVS scharnieren, één of twee ramen met hor.

Leverbaar vanaf € 799,- en uit voorraad leverbaar. 

Montage door CrazyCampers is uiteraard mogelijk. 

Zij gingen je al voor

We zijn natuurlijk zelf enthousiast over onze camper hefdaken maar deze zelfbouwers gingen je voor en kwamen er achter hoe handig en makkelijk onze hefdaken te installeren zijn. 

Uitstekend
4.7
Wij waren opzoek naar een hefdak voor onze zelfbouw camper. Op het internet kwamen wij crazy campers tegen. Na een telefonisch gesprek ter informatie zijn wij er naar toe gereden. We werden vriendelijk en deskundig geholpen en zijn met een hefdak naar huis gegaan. Deze is door ons zelf geplaatst. Wij zijn tevreden en genieten ervan....Fam Timmerman
Response from the owner: Dank voor jullie leuke review! Heel erg veel plezier met jullie hefdak en op naar veel mooie camperreizen!
Wij zijn uiterst tevreden met het plaatsen van een hefdak bij Crazy Campers!! het voelt heel vertrouwd en er wordt alle tijd genomen voor uitleg en advies. Wij bevelen het zeker iedereen aan!
Response from the owner: Dank je wel voor jullie leuke review! Heel erg veel plezier met jullie camper!
Vriendelijke mensen die je graag helpen en de tijd voor je nemen. Ik heb mijn hefdak gekocht bij CrazyCampers. In het begin was ik wat huiverig over het zelf installeren hiervan. Maar met de uitleg die je erbij krijgt en het instructieboekje is her echt prima te doen. Het dak werkt perfect en de camper is nu klaar om gekeurd te worden.
Response from the owner: Dank je wel Vince voor je review en veel plezier met je camper!
2 maanden geleden een kant en klaar hefdak afgenomen en onder het genot van een bak koffie een uitstekende uitleg gekregen om deze te monteren op mijn Volkswagen T4. Twee weken geleden erop gezet en na het opnieuw bekijken van de filmpjes en de handleiding die mij was toegestuurd, prima te doen. Heeft 2 dagen gekost om alles te monteren. Goede service en uitstekende kwaliteit hefdak. Een aanrader!;)
Response from the owner: Dank je wel voor de review Jurriën! Veel plezier met het hefdak en je camper!
Ik had een hefdak besteld ,binnen de afgesproken tijd kon ik hem gaan afhalen . Na een bakje koffie kreeg ik een goede uitleg hoop tips en fotos kunnen maken voor de inbouw van het dak .
Response from the owner: Hallo Sef, dank je voor je review! Veel succes met inbouwen & als er nog vragen zijn weet je ons te vinden!
Helaas geen passende oplossing gevonden voor het inbouwen van een hefdakje voor mijn Citroën Berlingo. Dakrails weghalen is zonde en de auto is vanbinnen helemaal bekleed, dat is ook nog een dingetje. Nick heeft het bekeken met de mallen, maar ik moet echt op zoek naar een kleinere afmeting. Nick opperde om eens te zoeken naar een caravan plafondluik. Hij wilde echt wel meedenken! Vriendelijk en professioneel! Als iemand een oplossing weet, hoor ik het graag!
Response from the owner: Hallo Dorien, dank je wel voor je review! Super jammer dat ons hefdakje niet past bij jouw auto. Inderdaad zonde om je dakrails te laten 'vallen'. Hopelijk kan je met een mooi dakluik je mini camper nog verder verfraaien!
js_loader

VERZINKT OF RVS, MET EEN OF TWEE RAMEN.

CrazyCampers levert meerdere variaties van het pop up hefdak. Stel het samen op basis van jouw wensen en budget.

Je hebt de keuze uit het gebruikte metaal: verzinkt of RVS. RVS metaal is kwalitatief het allerbeste en de meest duurzame keuze. Daarnaast kan je kiezen voor één of twee ramen. Met twee ramen kun je beter ventileren, wat enorm belangrijk is in een buscamper om condensvorming tegen te gaan.

Wil je meer weten over waar je op moet letten bij de aanschaf van een hefdak? Lees hier alles over de kwaliteit van hefdaken

Afmetingen

Onze hefdaken passen op bijna elke bus, ook als het dak van de bus ronder afloopt. Bijvoorbeeld de Hyundai H200 en de Volkswagen T1 en T2. Uiteraard ook geschikt voor populaire modellen, zoals de Volkswagen T4, T5, T6, Renault Trafic, Ford Transit of bijzondere modellen als de UAZ Bukhanka.

De kap dient op maat gemaakt te worden. De zijwangen van de kap worden hierdoor korter. Hoe platter je bus, hoe platter het hefdak uiteindelijk wordt. Door het op maat maken sluit het hefdak perfect aan op je bus.

De afmetingen van het hefdak zijn als volgt:

  • Buitenmaten:

Lengte 132 cm
Breedte 109 cm

  • Binnenmaten / zaagmaat:

Lengte 102 cm
Breedte 92 cm

Rondom het zaaggat in de bus is 4,4cm extra nodig voor de montage van het verstevigingsframe.

Lengte 111cm
Breedte 101 cm

  • Hoogte:

50 – 60cm extra hoogte in geopende toestand. Deels afhankelijk van de bus. Staan is eigenlijk altijd mogelijk

Hefdak per merk & type bus (dit hefdak past op bijna elke bus!)

Montage

Wil je het hefdak door CrazyCampers laten monteren? Dat kan! Het hefdak wordt netjes en volledig waterdicht in jouw bus geïnstalleerd in onze werkplaats.

Voordat we een gat in je bus zagen, spreken we alle afspraken met je door. We maken hiervoor een aparte afspraak. We laten zien waar het hefdak komt en inspecteren je bus op schades of andere zaken op het dak die van invloed kunnen zijn op de montage.

De montage prijs begint vanaf €650,-. Voor deze prijs zit het hefdak waterdicht en mooi op je bus. We gaan uit van een lege bus: zonder meubels, tussenwand of plafondbekleding. Er zijn diverse opties en mogelijkheden, die we altijd met je bespreken.

Meer weten of heb je vragen? Laat het ons weten!

Let op; het aantal aanvragen voor montage is groot. Wees er dus snel bij om een jouw montage afspraak in te plannen.

Zelf inbouwen

Zelf je hefdak monteren kan prima! We leveren het hefdak los inclusief alle inbouw materialen en een montage handleiding.

Om je nog beter op weg te helpen, hebben we een serie instructie video’s gemaakt waarin je stap voor stap laten zien hoe je het hefdak monteert.

Een groot voordeel van zelf monteren, is dat je op korte termijn aan de slag kan. Onze hefdaken zijn namelijk uit voorraad leverbaar!

Hoe kunnen we je helpen?