LUIFEL

Een camper met een luifel, ideaal! Extra buiten ruimte, schaduw bij de felle zon of juist bescherming tegen de regen. Alleen: voor de kleinere buscamper is een cassette of etui luifel niet altijd praktisch. Het steekt uit en is in verhouding vaak groot. Wij kiezen voor eenvoudig en betaalbaar: de tentrail met losse luifel!

TENTRAIL 

Een tentrail wordt ook wel een peesrail of een kederprofiel genoemd. Deze lichte, aluminium rail heeft een opening waar je de luifel of tent eenvoudig inschuift. 
Het gebruik van een tentrail heeft veel voordelen. Het is licht en steekt niet uit. Je hoeft dus geen rekening te houden met smalle straatjes of overhangende takken. De bevestiging van de tentrail is eenvoudig en geschikt voor heel veel bussen. Er zijn verschillende varianten leverbaar. CrazyCampers levert een zeer betaalbare variant die voor vrijwel elke bus geschikt is!

luifel

De luifel die je aan je tentrail bevestigd kan zo groot of klein zijn als je zelf wilt. Zelfs een (bus) tent kan hier aan bevestigd worden. Zolang deze voorzien is van een pees. Je kan heel veel kanten op, ideaal! 
CrazyCampers heeft een luifel in het vaste assortiment, zodat je een complete set kan aanschaffen. De luifel heeft een maat van 220 bij 240 cm. Hij is waterbestendig (wel zo droog mogelijk opbergen). De scheerlijnen zitten bevestigd aan metalen ogen, om de kans op scheuren te voorkomen. Geleverd incl. 2 telescopische stokken en een opbergtas. 

INSTALLATIE

Het installeren van de tentrail is niet ingewikkeld, maar verschilt vaak wel ietsje per bus. Dit gaat dan met name over de plaatsing van de rail. We kijken natuurlijk graag met je mee. Wij adviseren een bevestiging met een combinatie van (high tack) kit én schroeven. Iets met better safe then sorry. Belangrijk om de gaatjes goed te primeren en ook netjes af te dichten met de kit. 

Wil je dat CrazyCampers de installatie voor je doet? Neem gerust contact met ons op!

Hoe kunnen we je helpen?