PREMIUM MAXI HEFDAK

Het premium hefdak, maar dan MAXI! Dit prachtige, grote hefdak is een aanwinst voor jouw bus. Een superkwaliteit en super formaat. Meer licht en ruimte in je buscamper.

OMSCHRIJVING

Het premium maxi dak is de grote broer van het premium dak. Meer ruimte, lucht en licht in je bus. Het voordeel van een pop up dak in groot formaat is dat je over de hele lengte van het hefdak kan staan. Bij schuine hefdaken, wordt de stahoogte aan één zijde minder. 
 
Het is een premium hefdak. De kwaliteit van dit hefdak is super, het beste wat je kan krijgen! We leggen je hier al kort uit waarom, maar wil je uitgebreide informatie en zeer bewuste een keuze maken in je hefdak: lees dan deze blog
 
Het premium hefdak is voorzien van een mooi vormgegeven en verstevigde polyester kap. Hierdoor valt de kap mooi op het dak van je bus én is hij goed bestand tegen alle omstandigheden. Staand water is dankzij de ronde vormgeving nooit het geval. 
 
Het binnenframe is verwerk ín de polyester kap. Hierdoor kan vocht het binnenframe nooit aantasten. Daarnaast is dit een superstevig geheel. 
 
Het tentdoek is het vertrouwde tentdoek van TenCate. Een uitstekende stof, die zo is gemaakt dat hij vuil- en waterafstotend en UV bestendig. Dit doek blijft lang mooi op jouw buscamper. 
 

Ook dit hefdak is voorzien van kruisscharnieren. Met een grote kap als deze wil je een stevig scharnier dat de kap kan dragen zonder dat het tentdoek wordt belast (zoals dit het geval is bij een gasveer scharnier systeem).

Door zijn maat is dit hefdak is het belangrijk om na te kijken wat dit doet met jouw bus. CrazyCampers is hier uiterste zorgvuldig in. Maak een afspraak en we beoordelen jouw bus en zijn dakconstructie.
 
Het premium maxi hefdak is leverbaar vanaf €999,- en is uit voorraad leverbaar.

 

Zij gingen je al voor

We zijn natuurlijk zelf enthousiast over onze camper hefdaken maar deze zelfbouwers gingen je voor en kwamen er achter hoe handig en makkelijk onze hefdaken te installeren zijn. 

Uitstekend
4.7
Wij waren opzoek naar een hefdak voor onze zelfbouw camper. Op het internet kwamen wij crazy campers tegen. Na een telefonisch gesprek ter informatie zijn wij er naar toe gereden. We werden vriendelijk en deskundig geholpen en zijn met een hefdak naar huis gegaan. Deze is door ons zelf geplaatst. Wij zijn tevreden en genieten ervan....Fam Timmerman
Response from the owner: Dank voor jullie leuke review! Heel erg veel plezier met jullie hefdak en op naar veel mooie camperreizen!
Wij zijn uiterst tevreden met het plaatsen van een hefdak bij Crazy Campers!! het voelt heel vertrouwd en er wordt alle tijd genomen voor uitleg en advies. Wij bevelen het zeker iedereen aan!
Response from the owner: Dank je wel voor jullie leuke review! Heel erg veel plezier met jullie camper!
Vriendelijke mensen die je graag helpen en de tijd voor je nemen. Ik heb mijn hefdak gekocht bij CrazyCampers. In het begin was ik wat huiverig over het zelf installeren hiervan. Maar met de uitleg die je erbij krijgt en het instructieboekje is her echt prima te doen. Het dak werkt perfect en de camper is nu klaar om gekeurd te worden.
Response from the owner: Dank je wel Vince voor je review en veel plezier met je camper!
2 maanden geleden een kant en klaar hefdak afgenomen en onder het genot van een bak koffie een uitstekende uitleg gekregen om deze te monteren op mijn Volkswagen T4. Twee weken geleden erop gezet en na het opnieuw bekijken van de filmpjes en de handleiding die mij was toegestuurd, prima te doen. Heeft 2 dagen gekost om alles te monteren. Goede service en uitstekende kwaliteit hefdak. Een aanrader!;)
Response from the owner: Dank je wel voor de review Jurriën! Veel plezier met het hefdak en je camper!
Ik had een hefdak besteld ,binnen de afgesproken tijd kon ik hem gaan afhalen . Na een bakje koffie kreeg ik een goede uitleg hoop tips en fotos kunnen maken voor de inbouw van het dak .
Response from the owner: Hallo Sef, dank je voor je review! Veel succes met inbouwen & als er nog vragen zijn weet je ons te vinden!
Helaas geen passende oplossing gevonden voor het inbouwen van een hefdakje voor mijn Citroën Berlingo. Dakrails weghalen is zonde en de auto is vanbinnen helemaal bekleed, dat is ook nog een dingetje. Nick heeft het bekeken met de mallen, maar ik moet echt op zoek naar een kleinere afmeting. Nick opperde om eens te zoeken naar een caravan plafondluik. Hij wilde echt wel meedenken! Vriendelijk en professioneel! Als iemand een oplossing weet, hoor ik het graag!
Response from the owner: Hallo Dorien, dank je wel voor je review! Super jammer dat ons hefdakje niet past bij jouw auto. Inderdaad zonde om je dakrails te laten 'vallen'. Hopelijk kan je met een mooi dakluik je mini camper nog verder verfraaien!
js_loader

VERZINKT OF RVS

Het premium XL hefdak is leverbaar met scharnieren van verzinkt staal of van roestvast staal (RVS). Verzinkt staal is goed en wat minder duur, maar RVS is de meest duurzame én kwalitatief de beste optie. Leverbaar uit voorraad vanaf €999,-.

Afmetingen

Het is een MAXI hefdak: groter dan gebruikelijk. Dit maakt dat hij vooral geschikt is voor wat langere en bredere bussen. De maatvoering is belangrijk, maar de constructie van je dak / dakspanten zijn vooral van belang. 

De afmetingen van het hefdak zijn als volgt:

  • Buitenmaten:

Lengte 171 cm
Breedte 129 cm

  • Binnenmaten / zaagmaat:

Lengte 132 cm
Breedte 99 cm

Rondom het zaaggat in de bus is 4,4cm extra ruimte nodig voor de montage van het verstevigingsframe.
Lengte 141 cm
Breedte 108 cm

  • Hoogte:

50 – 60 cm extra hoogte in geopende toestand. Deels afhankelijk van de bus. Staan is eigenlijk altijd mogelijk.

 

Montage

Wil je het hefdak door CrazyCampers laten monteren? Dat kan! Het hefdak wordt netjes en volledig waterdicht in jouw bus geïnstalleerd in onze werkplaats.

Voordat we een gat in je bus zagen, spreken we alle afspraken met je door. We maken hiervoor een aparte afspraak. We laten zien waar het hefdak komt en inspecteren je bus op schades of andere zaken op het dak die van invloed kunnen zijn op de montage.

De montage prijs voor het Premium Maxi hefdak begint vanaf €750,-. Voor deze prijs zit het hefdak waterdicht en mooi op je bus. We gaan uit van een lege bus: zonder meubels, tussenwand of plafondbekleding. Er zijn diverse opties en mogelijkheden, die we altijd met je bespreken.

Meer weten of heb je vragen? Laat het ons weten!

Let op; het aantal aanvragen voor montage is groot. Wees er dus snel bij om een jouw montage afspraak in te plannen.

Zelf inbouwen

Wil je dit hefdak zelf monteren? Dat kan en mag natuurlijk! We zijn wel van mening dat je voor deze klus wat ervaring nodig hebt. Je verwijdert meer van het dak van je bus dan bij de kleine dakjes. Stevigheid blijft altijd key. We adviseren je graag. 

De instructie video’s van het standaard hefdak zijn in de basis uitstekend te gebruiken. Je manier van werken komt deels overeen. Houd rekening met de grotere kap, de grotere zaagmaat én je manier van inkorten.

Een groot voordeel van zelf monteren, is dat je op korte termijn aan de slag kan. Onze hefdaken zijn namelijk uit voorraad leverbaar!

Hoe kunnen we je helpen?