Peugeot Expert

Peugeot Expert hefdak

De Peugeot Expert is ondanks zijn relatief kleine formaat prima om te bouwen tot camper met behulp van het hefdak van CrazyCampers. Het hefdak geeft extra stahoogte, maar ook veel frisse lucht in je Peugeot Expert.

Met het hefdak voldoe je aan de eisen voor het camperkenteken voor wat betreft de hoogte. De kap van het hefdak is 132cm lang bij 109 cm breed. De zaagmaat is 102cm lang bij 92cm breed.

De Peugeot Expert is een relatief smalle bus, maar is prima te voorzien van een camper interieur. In het rijden is het smalle model bovendien prettig. Let wel op dat je bij de Peugeot Expert een L2 of L3 bus nodig hebt, omdat de L1 te klein en te kort is voor het lage wegenbelastingtarief.

Heb je geen ervaring met het plaatsen van hefdaken en zie je op tegen het inbouwen van het hefdak in jouw Expert? We geven je graag tips en uitleg bij het ophalen van je hefdak. Bovendien wordt het hefdak geleverd met een uitgebreide handleiding.

Het hefdak voor de Peugeot Expert kost slechts €799,-. Bestel hem in onze shop! Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Peugeot Expert fotoboek

Waar wacht je nog op?

Hoe kunnen we je helpen?