VW Caddy

De VW Caddy ombouwen tot camper? Het zal niet altijd de eerste wagen zijn die in je op komt als je denkt aan een camper. De VW Caddy leent zich voor het bouwen van een mini camper. Je komt en parkeert overal zonder problemen. Door een hefdak te plaatsen krijg je opeens een massa extra ruimte in deze kleine bus. Het geeft lucht én licht in de busje. Heel fijn!

Het basis hefdak past op de VW Caddy. De VW Caddy is heel rond in de vorm van het dak. Niet alle hefdaken op de markt sluiten goed aan bij dit dak, wat problemen kan geven. Het basis hefdak van CrazyCampers sluit wél goed aan is daarom de beste keus voor jouw VW Caddy als het gaat om kwaliteit.

Let op; de VW Caddy komt door zijn basis maatvoering niet in aanmerking voor het kwarttarief. Je betaalt dus gewoon het normale tarief; ook met een hefdak. Wil je het dubbel checken? Neem even contact op met de belastingdienst én meet je busje altijd na: de minimale hoogte op het laagste punt moet 130cm zijn. De lengte moet (met de stoelen in de achterste stand) 200cm zijn.

VW Caddy fotoboek

Waar wacht je nog op?

Hoe kunnen we je helpen?

GESLOTEN WEGENS VAKANTIE!


CrazyCampers is v
anaf zondag 21 april t/m maandag 29 april gesloten

In die tijd kan je uiteraard gewoon bestellingen plaatsen. Deze worden dinsdag 30 april verzonden. 

Bedankt voor jullie begrip! 

Groet, Nick & Jessica