retourneren

Wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het bestellen van de juiste producten. Als je toch bestelde artikelen wilt retourneren, kun je dat aangeven tot maximaal 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je hebt daarna nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. 

Als wij de zending in goede staat hebben ontvangen wordt de retour verwerkt en storten wij het orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terug. Let op: wij vergoeden niet de verzendkosten voor je retourzending.

Om je retourzending snel te kunnen verwerken, vragen we je om ons retourformulier (volledig ingevuld) toe te voegen. Je vindt het formulier hieronder

Vul het formulier volledig in en vergeet niet je retour van te voren bij ons aan te melden via info@crazycampers.nl

Vermeld hierbij duidelijk de track en trace code van je zending! Zonder deze code zijn wij niet op de hoogte van de aflevering van je pakket. Is dit bij een pakketpunt dan kan het pakket naar je worden teruggestuurd. CrazyCampers is hiervoor niet verantwoordelijk.

Voeg het ingevulde formulier toe aan je pakket en plak het adres label op de buitenzijde.

Voor het retourneren hanteren wij een aantal richtlijnen:

  • Stuur producten voor zover mogelijk terug in de originele staat en verpakking, en plak geen tape op producten of op de verpakking, alleen op de verzenddoos. Bij beschadiging of anderszins onverkoopbare producten behouden wij ons het recht voor om (een gedeelte van) het aankoopbedrag in te houden i.v.m. waardevermindering
  • Is een bestelling defect of beschadigd bij je aangekomen of is er een ander probleem? Neem dan contact met ons op voordat je het artikel terugzendt, en maak foto’s waarop de beschadiging duidelijk te zien is.
  • Verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening (uitzonderingen hierop zijn garantiekwesties en verkeerde leveringen).
  • Artikelen die per meter of centimeter geleverd worden, en dus op maat zijn afgesneden (bijvoorbeeld stof) kunnen niet worden teruggenomen.
  • Retourzendingen zonder retourformulier of vermelding van afzender worden minder snel verwerkt. Het terugstorten van het aankoopbedrag wordt hierdoor vertraagd worden

Hoe kunnen we je helpen?