Verzenden

Levertijd en verzendkosten

We streven er naar om je bestelling zo snel mogelijk af te handelen. De normale levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Werkdagen bij CrazyCampers zijn dinsdag tot en met zaterdag.

Helaas lukt het niet altijd om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van de bestelling langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht we niet binnen de vermelde levertijd kunnen leveren, dan word je hiervan op de hoogte gebracht.

Bepaalde producten hebben standaard een langere levertijd. Dit staat vermeld op de productpagina, met een indicatie van de verwachte levertijd.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Standaard pakket: €6,75

Groot pakket*: €13,-

Buitenlandse verzendingen: verzendkosten worden na de bestelling berekend

Let op: bepaalde producten kunnen niet worden verzonden. Dit staat vermeld op de product pagina. Deze producten kunnen op afspraak worden opgehaald. Wij nemen contact met je op per e-mail of zo nodig telefonisch wanneer een product klaar is om opgehaald te worden.

Levering verloopt via PostNL. Normaliter zal de aflevering, na aanmelding door CrazyCampers, de eerst volgende werkdag zijn. Echter kunnen wij dit helaas niet garanderen. Door toenemende drukte bij PostNL komt het helaas vaak voor dat leveringen vertraagd worden. Wij hebben hier geen invloed op.

 

*Bijv. maar niet uitsluitend stof (>10m), kasten, isolatiemateriaal etc.

 

 

Hoe kunnen we je helpen?

GESLOTEN WEGENS VAKANTIE!


CrazyCampers is v
anaf zondag 21 april t/m maandag 29 april gesloten

In die tijd kan je uiteraard gewoon bestellingen plaatsen. Deze worden dinsdag 30 april verzonden. 

Bedankt voor jullie begrip! 

Groet, Nick & Jessica