Dakluiken

Heb je een mini camper waarop geen hefdak past? Of juist een hoge camper waarop een hefdak niet nodig is? Dan is een dakluik een uitkomst. Ventilatie en licht in je camper, van klein tot groot. 

MPK DAKLUIKEN

De dakluiken van MPK zijn eenvoudig en heel betaalbaar. MPK dakluiken zijn verkrijgbaar in drie maten, waardoor er altijd één geschikt is voor jouw buscamper. Voor alle modellen geldt dat ze voorzien zijn van een hor. De maat 400×400 is daarnaast ook voorzien van een verduisterend rollo. De kap zelf is wit en laat nauwelijks licht door. De luiken kunnen rechtstandig of schuin worden opengezet.

DOMETIC HEKI STYLE

De Dometic Heki style is er in diverse varianten. De Dometic ‘mini’ Heki style van 40 x 40cm zit in het vaste assortiment van CrazyCampers.

De Dometic Heki style is voorzien van een transparante kap, wat fijn is voor daglicht in de bus. De verduistering voorkomt hinder van de zon wanneer dit nodig is. Daarnaast is het dakluik voorzien van een insecten hor.

De Mini Heki Style is een kantelbaar dakluik wat met een beugel in drie verschillende posities geopend kan worden: volledig open, half open en slecht-weer-stand. De kap is aerodynamisch gevormd en is gemaakt van dubbel acrylglas voor een goede isolatie.

Het dakluik is voorzien van permanente ventilatie. Wanneer je verder weinig ventilatie mogelijkheden hebt, is dit heel belangrijk i.v.m. de afvoer van condens. 

MAXXFAN DELUXE ELECTRIC

De Maxxfan Deluxe Electric is geen standaard dakluik Hij is voorzien van een krachtige ventilator met maar liefst tien standen. Zowel aanvoer als afvoer van lucht is mogelijk, wat een enorm voordeel is bij het reguleren van condens én de temperatuur in de camper. De Maxxfan is voorzien van een raincover, waardoor hij ook gebruikt kan worden bij slechtere weersomstandigheden. Door de hor worden insecten buiten de camper gehouden. De Maxxfan functioneert op 12 volt stroom. Een omvormer is dus niet nodig! De Maxxfan wordt geleverd met afstandsbediening. Met recht een Deluxe dakluik!

INSTALLATIE

CrazyCampers installeert graag een dakluik of Maxxfan in jouw camper. 

De prijs is afhankelijk van het type dakluik en de bus. Neem gerust contact met ons op voor een offerte. 

De installatie van de Maxxfan (incl. de Maxxfan zelf) begint vanaf € 650,- . Dit betreft de installatie, niet het aansluiten van de stroom. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Hoe kunnen we je helpen?