Camper keuken

Voor elke type chef hebben we een formaat camper keuken

Camper keuken volledig volgens de eisen van de RDW en belastingdienst. Leverbaar in diverse soorten en maten. De keukenblokjes zijn eenvoudig te monteren in je camper.

Alle camper keukens zijn voorzien van: 

  • een automatische koud water kraan;
  • dompelpomp;
  • spoelbak;
  • gaskooktoestel;
  • 2 jerrycans incl. aan- en afvoer slangen.

De watervoorziening van de camper keuken functioneert op stroom.  Het is mogelijk om de camper keuken volledig zelfstandig te laten functioneren, zonder kabels of huishoudaccu, maar met een losse batterij unit die eenvoudig geplaatst kan worden. 

Een kabel geen probleem? Dan kunnen we een 12v plug leveren, waarmee je de stroom aansluit via de sigaretten aansteker van je buscamper. 

Een dure huishoud accu is dus niet direct nodig.

Deze universele camper keukens zijn beschikbaar in vier maten en zijn te plaatsen in elk bus of camper. Ideaal om snel je bus om te bouwen tot camper. 

Camper keuken klein

Dit keukentje is zeer geschikt voor kleine buscampers. De keuken is met zijn afmetingen van 57cm breed, 60cm hoog en 29cm diep zeer compact. Ideale keuken voor een snelle ombouw & keuring bij de RDW, om daarna op je gemak de camper  verder aan te passen!

Kosten: 165,- incl btw 

Camper keuken medium

Dit keukenblok is zeer makkelijk te monteren. De maatvoering is geschikt voor vrijwel elk bus camper: 57cm breed, 67cm hoog en 29 cm diep.

Kosten: 175,- incl btw 

Camper keuken groot

Camperbouw module keuken met een fijne stahoogte en voldoende bergruimte. Afmetingen: 82cm hoog, 60cm breed en 35cm diep.

Kosten: 199,- incl btw 

Camper keuken groot met lade

Camper keuken in een ruimere uitvoering met extra opbergruimte door de lade en extra kast. Afmetingen zijn 60cm breed, 83cm hoog en 35cm breed.

Kosten: 210,- incl btw 

Type kooktoestel en stroom

De keukens worden standaard geleverd met een gaskooktoestel. 

De camper keukens zijn allemaal volledig ingericht en klaar voor gebruik. Wil je de stroom voorziening eenvoudig laten functioneren, zonder kabels? Voor €25,- leveren we een 12v batterij unit die eenvoudig te plaatsen is in de kast. Geen probleem met kabels? Voor €7,50 leveren wij een 12v plug die je kan aansluiten op de sigaretten aansteker van de camper. Je sluit ze aan op het reeds bevestigde kroonsteentje en klaar! Beide werkwijzen voldoen aan de eisen van de RDW en belastingdienst.

Specifieke wensen? Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.