Camperbekleding stretch stof

Maak je camperbus helemaal af

Stofferen en bekleden van je camper is heel eenvoudig met onze stretch stof. De stof laat zich eenvoudig verwerken, want door de stretch in de stof, kan je hoeken, richels of bochten in je camper heel gemakkelijk mee nemen. Perfect voor isolatie en geluidsdemping. 

Hoe werkt het bekleden van de camper

Je bevestigt de stof met behulp van spuitlijm. Kies hierbij voor een lijm die hittebestendig is. Zeker als je camper donker van kleur is, kan het erg warm worden in de zon. Spuit de lijm volgens de aanwijzingen op het oppervlak en span/ duw de stretch stof er eenvoudig tegen aan. Je strijkt de stof eenvoudig weg naar de hoeken.

Je kan de lijm toevoegen aan je bestelling. De prijzen vindt je onderaan de pagina.

De stretch stof kan rechtstreeks op het metaal van de camper bevestigd worden, maar ook panelen van hout of karton kan je met de stof eenvoudig opknappen.

Kosten

De stof kost bij afname van meer dan 5 meter €10,- per strekkende meter en is 137cm breed.
Bij minder dan 5 meter zijn de kosten €12,50 per strekkende meter.

Het is verkrijgbaar in de kleuren zwart of lichtgrijs

Hittebestendige lijmspray: €14,95 per spuitbus. Per bus ongeveer 3 vierkante meter.

Het is mogelijk om de stof te verzenden. Daarvoor rekenen wij €6.75 verzendkosten. Bij verzending van 15 meter of meer wordt de stof op rol verzonden en bedragen de verzendkosten €13,-

Specifieke wensen? Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.