Van Yathzee tot kaartlezen:
Een tafel heb je nodig

Hoe handig je die tafel wilt hebben bepaal je helemaal zelf. Kies je voor een opbouw, middenknik of bovenknik? Er is altijd iets passend voor jouw buscamper te vinden! 

Opbouw camper tafel

Je maakt eenvoudig een stevige tafel in je camper met de poot en twee opzetstukken. Een opzet stuk gaat onder het blad, de andere op de bodem van je bus. Met de poot van 70cm lang heb je in een handomdraai de tafel staan.

Er zijn twee type opzet stukken voor de bodem. De opstaande heeft als voordeel dat je deze makkelijk kan monteren en overal kan plaatsen. Het verzonken opzet stuk vraagt iets meer knutsel werk, maar heeft als voordeel dat je een vlakke bodem houdt in je camper.

De bovenknik

Wanneer je de tafel aan de wand of aan een kast wilt bevestigen, kan je gebruik maken van een tafelpoot met een bovenknik.

Deze lichte, aluminium poot schroef je eenvoudig aan het blad. Aan de andere zijde van het blad monteer je de kunststof rail. De aluminium rail maak je vast aan de wand of kast. Eenvoudig in elkaar te klikken en dus ook makkelijk weg te halen.

De handige middenknik

Je tafel gebruiken als onderdeel van je bed? Dat kan heel handig zijn, zéker in een wat kleinere camper. Deze aluminium poot met midden knik laat je tafel gemakkelijk zakken én ondersteunt de poot je bed. Multifunctioneel dus!

Zij gingen je al voor

We zijn natuurlijk zelf  enthousiast over onze camper bouwmaterialen maar deze zelfbouwers gingen je voor en kwamen er achter hoe handig en makkelijk onze hefdaken te installeren.

js_loader
Vriendelijke mensen die je graag helpen en de tijd voor je nemen. Ik heb mijn hefdak gekocht bij CrazyCampers. In het begin was ik wat huiverig over het zelf installeren hiervan. Maar met de uitleg die je erbij krijgt en het instructieboekje is her echt prima te doen. Het dak werkt perfect en de camper is nu klaar om gekeurd te worden.
Helaas geen passende oplossing gevonden voor het inbouwen van een hefdakje voor mijn Citroën Berlingo. Dakrails weghalen is zonde en de auto is vanbinnen helemaal bekleed, dat is ook nog een dingetje. Nick heeft het bekeken met de mallen, maar ik moet echt op zoek naar een kleinere afmeting. Nick opperde om eens te zoeken naar een caravan plafondluik. Hij wilde echt wel meedenken! Vriendelijk en professioneel! Als iemand een oplossing weet, hoor ik het graag!
js_loader

Hoe kunnen we je helpen?