Campertafel set

Bouw snel en makkelijk een tafel in je camper

Een tafel is een verplicht onderdeel in je camper. 

Met deze tafel set heb je dit onderdeel heel snel geïnstalleerd. De set bestaat uit: 

  • Een tafelblad blad: Grijs eiken, formaat 40cm bij 80cm
  • Twee opzet stukken
  • Een tafel poot: hoogte 70cm
 
Het systeem is makkelijk te verwijderen en op te bergen. Bovendien heeft het als voordeel dat het een stevig geheel is. Geen probleem om hier je maaltijd aan te nuttigen!

Hoe werkt onze campertafel

De tafel plaats je met behulp van de opzetstukken: een op de vloer van je bus en een aan de onderzijde van je tafelblad.

Het opzet stuk voor op de bodem is verkrijgbaar in een opstaande en verzonken variant. 

De opstaande variant is super gemakkelijk te plaatsen. Vastschroeven en klaar! De voet is 4,4cm hoog.

Het voordeel van de verzonken variant is dat er geen opstaande stukken in je camper vloer komen. Het is vraagt iets meer werk qua installatie.

De prijs is voor beide opzet stukken hetzelfde: kies welke tafelset het beste bij jouw camper past! Wil je zelf een tafelblad kiezen? Dat kan ook. Dan bespaar je €15,-. 

Zelf bouwen of kiezen voor inbouw

Het inbouwen is super eenvoudig! Zeker met de opstaande voet is dit uitermate gemakkelijk. Montage door ons is eveneens mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op

Kosten

De tafel set kost €65,- 

Zonder blad kost de set slechts €50,-

Specifieke wensen? Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.