Van Yathzee tot kaartlezen:
Een tafel heb je nodig

Hoe handig je die tafel wilt hebben bepaal je helemaal zelf. Kies je voor een opbouw, middenknik of bovenknik? Er is altijd iets passend voor jouw buscamper te vinden! 

Opbouw camper tafel

Je maakt eenvoudig een stevige tafel in je camper met de poot en twee opzetstukken. Een opzet stuk gaat onder het blad, de andere op de bodem van je bus. Met de poot van 70cm lang heb je in een handomdraai de tafel staan.

Er zijn twee type opzet stukken voor de bodem. De opstaande heeft als voordeel dat je deze makkelijk kan monteren en overal kan plaatsen. Het verzonken opzet stuk vraagt iets meer knutsel werk, maar heeft als voordeel dat je een vlakke bodem houdt in je camper.

De bovenknik

Wanneer je de tafel aan de wand of aan een kast wilt bevestigen, kan je gebruik maken van een tafelpoot met een bovenknik.

Deze lichte, aluminium poot schroef je eenvoudig aan het blad. Aan de andere zijde van het blad monteer je de kunststof rail. De aluminium rail maak je vast aan de wand of kast. Eenvoudig in elkaar te klikken en dus ook makkelijk weg te halen.

De handige middenknik

Je tafel gebruiken als onderdeel van je bed? Dat kan heel handig zijn, zéker in een wat kleinere camper. Deze aluminium poot met midden knik laat je tafel gemakkelijk zakken én ondersteunt de poot je bed. Multifunctioneel dus!

Zij gingen je al voor

We zijn natuurlijk zelf  enthousiast over onze camper hefdaken maar deze zelfbouwers gingen je voor en kwamen er achter hoe handig en makkelijk onze hefdaken te installeren. 

2 jaar na aankoop van ons busje nog steeds superblij! Hij rijdt als de beste en ook heel blij met service en advies van Nick en Jessica!
Een leuke camper gekocht deze zomer, en al veel.plezier van gehad, goede informatie en adviesen, en toegankelijke verkopers, hartelijk en heel gastvrij. De camperbus is prima, alles wat ik nodig heb zit er in, door de corona pandemie nog niet naar het buitenland geweest maar dat gaat er volgend jaar vast van komen.Bij de super aardige mensen van crazy campers geweest, nu in Boxmeer, in de prachtige nieuwe zaak met een groter assortiment aan inbouw materialen.Gratis advies gekregen op mijn vraag over de slaapbank.Het was bijna twee jaar geleden dat ik mijn buscamper bij hen kocht, maar voelde me weer welkom.
Vriendelijke mensen die je graag helpen en de tijd voor je nemen. Ik heb mijn hefdak gekocht bij CrazyCampers. In het begin was ik wat huiverig over het zelf installeren hiervan. Maar met de uitleg die je erbij krijgt en het instructieboekje is her echt prima te doen. Het dak werkt perfect en de camper is nu klaar om gekeurd te worden.
Mooi bedrijf met goede spullen en vriendelijk personeel!
Super geholpen, precies gevonden wat we zochten!! Een aanrader voor mensen die een camper zelf bouwen, bedankt Gerard&Marcella Scholman 👍
Geweldig bedrijf, alle informatie en prijzen voor modulair ombouwen van jouw toekomstige camper.
Laatst een kant en klaar keukenblokje gekocht voor mijn camper. Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. Echt een aanrader!
Topbedrijf. Wat een super service weer! Mijn dank is groot Nick en Jessica.Zo de moeite waard.Alles wat je nodig hebt om he bus tot camper om te bouwen.
Na prettig telefonisch contact te hebben gehad, heb ik een kant en klaar keukenblokje vandaag 21-4-2021 bij crazy campers gekocht.Zeer vriendelijk mensen en snappen tenminste wat klantvriendelijkheid betekend. Even een kletspraatje en tips mee gekregen waar op te letten voor de rdw camper keuring. Top ga zo door !!