Campertafel set

Bouw snel en makkelijk een tafel in je camper

Een tafel is een verplicht onderdeel in je camper. Met onze tafel set heb je dit onderdeel heel snel geïnstalleerd. De set bestaat uit: 

  • Een tafelblad blad: Grijs eiken, formaat 40cm bij 80cm
  • Twee opzet stukken
  • Een tafel poot: hoogte 70cm

Het systeem is makkelijk te verwijderen en op te bergen. Bovendien heeft het als voordeel dat het een stevig geheel is. Geen probleem om hier je maaltijd aan te nuttigen!

Hoe werkt onze campertafel

De tafel plaats je met behulp van de opzetstukken: een op de vloer van je bus en een aan de onderzijde van je tafelblad.

Het opzet stuk voor op de bodem is verkrijgbaar in een opstaande en verzonken variant. Het voordeel van de verzonken variant is dat er geen opstaande stukken in je camper vloer komen. Het is vraagt iets meer werk qua installatie. De opstaande variant bevestigd je eenvoudig met schroeven aan de bodem van je bus.

De prijs is voor beide opzet stukken hetzelfde: kies welke tafelset het beste bij jouw camper past! Wil je zelf een tafelblad kiezen? Dat kan ook. Dan bespaar je €15,-. 

Zelf bouwen of kiezen voor inbouw

Uiteraard is de tafel los te leveren, zeker de opstaand voet is door iedereen eenvoudig te plaatsen! Montage door ons is eveneens mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op

Kosten

De tafel set kost €65,-. Mocht je gebruik willen maken van een eigen tafelblad dan kost de tafel set nog maar €50,-. 

Het is mogelijk om de opbouwdelen voor de tafel te verzenden: de opzetstukken en de paal. Daarvoor rekenen wij €5.75. Verzenden met blad is niet mogelijk.

Specifieke wensen? Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.