Hefdak camper

Ga de hoogte in met ons universele hefdak

Het hefdak van CrazyCampers is geschikt voor elke buscamper. Je haalt hiermee met gemak de vereiste hoogte voor het lage camper tarief. 

De hefdaken zijn uit voorraad leverbaar!

CrazyCampers streeft naar kwaliteit voor een goede prijs én helpt je met de duidelijk instructie video’s om het dak zelf te installeren. Lees verder voor meer informatie!

Kwaliteit

Wat maakt het hefdak, of wel pop-up dak, van CrazyCampers anders dan anderen?

De tent is gemaakt van TenCate stof. Deze stof is vuil- en water afstotend. Het wordt al jaren gebruikt voor alle mogelijke kampeer doeleinden. 

De tent is voor zien van een raam met hor. Het raam is voorzien van een stevig YKK rits. Bewust is er gekozen voor een rits. Klittenband wordt snel vies en doet daarna zijn werk niet meer. De YKK rits is bewezen geschikt voor dit doel. 

Het hefdak van CrazyCampers functioneert met twee kruisscharnieren. Deze zorgen voor een stevig constructie, die makkelijk te openen en te sluiten is. 

De ronde vorm van het dak is een bewust keuze. Hierdoor blijft er geen water op het dak staan, wat beter is voor het behoud van je camper en hefdak.

Niet mooi, wel waterdicht. Voor ons de reden om voor een pop up dak te gaan: met ons systeem kunnen we garanderen dat het 100% waterdicht blijft. 

Wij vinden dat een hefdak gebruikt moet worden om te kamperen. Zekerheid over waterdichtheid en kwaliteit staat voor ons voor op de looks. 

Voor de binnenzijde kiezen we wél voor een goede, mooie afwerking. Het hefdak wordt standaard bekleed met stof én wordt geleverd met een nette afwerkband, zodat je in de bus een mooi eindresultaat krijgt.

Standaard of luxe?

CrazyCampers levert twee types van het pop up hefdak. Het luxe hefdak is voorzien van een dubbele hor, zowel aan de voor- als achterzijde. Het dak is hier volledig in RVS uitgevoerd, ook de scharnieren! Standaard is goed, maar luxe is beter.

Afmetingen

Onze hefdaken passen op bijna elke bus, ook als het dak van de bus ronder afloopt. Denk bijvoorbeeld aan Hyundai H200 en de Volkswagen T1 en T2. Maar het is uiteraard ook geschikt voor populaire modellen, zoals de Volkswagen T4-T5-T6, Renault Trafic, Opel Vivaro enzovoorts.

De kap dient op maat gemaakt te worden voor je bus. De zijwangen van de kap worden hierdoor korter. Hoe platter je bus, hoe platter het hefdak uiteindelijk wordt. Door het op maat maken sluit het hefdak goed aan op je bus.

De afmetingen van het hefdak zijn als volgt:

  • Buitenmaten:

Lengte 132 cm
Breedte 109 cm

  • Binnenmaten / zaagmaat:

Lengte 102 cm
Breedte 92 cm

Rondom het zaaggat in de bus is 4,4cm extra nodig voor montage d.m.v. frame.

Hefdak per type bus (ze kunnen op bijna elke bus)

Zelf bouwen of kiezen voor inbouw

Het hefdak is los te leveren, voor de handige klussers die deze graag zelf willen plaatsen op hun bus. Het hefdak wordt geleverd met alle materialen plus een uitgebreide handleiding.

Om je op weg te helpen hebben we een serie instructievideo’s gemaakt waarin we je stap voor stap uitleggen wat je moet doen. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan kunnen wij de installatie ook voor je doen. 

PRIJS

  • Basis hefdak excl. montage: €799,-
  • Luxe hefdak excl. montage: €924,-

 

  • Prijs montage door CrazyCampers: vanaf €650,-

Hierbij gaan we uit van een lege bus (d.w.z. zonder plafond bekleding, tussenwand en meubels). Het hefdak wordt netjes en volledig waterdicht geïnstalleerd.

Voordat we de montage plannen, willen we de bus altijd eerst zien. Zo kunnen we alle details en opties met je doorspreken en de bus inspecteren. Je krijgt dan altijd een offerte op maat.

Alle prijzen zijn incl. btw

vragen? Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.