Hefdak camper

Ga de hoogte in met ons universele hefdak

Met een hefdak, ook wel een pop-up dak genoemd, creëer je ruimte in je buscamper. Het zorgt ervoor dat je in elke bus sta hoogte hebt. Daarnaast zorgt het tentdoek voor extra frisse lucht. Je kleine camper is op eenvoudig wijze een stuk groter.

Het plaatsen van een hefdak is bij de meeste bussen noodzakelijk als je deze wilt ombouwen naar een camper. Stahoogte is een vereiste van de belastingdienst, als je in aanmerking wilt komen voor het kwarttarief.

Ervaringsdeskundige

Het hefdak van CrazyCampers voldoet aan alle eisen en is van een hoge kwaliteit. Wij hebben het dak zelf ontwikkeld en daardoor hebben we zicht hebben op alle elementen.

Onze hefdaken passen op elke bus, ook als het dak van de bus ronder afloopt. Denk bijvoorbeeld aan Hyundai H200 en de Kia Pregio. Maar het is uiteraard ook geschikt voor de Volkswagen T4-T5-T6, Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar enzovoorts. De kap wordt op maat gemaakt voor je bus, waardoor deze minder hoog wordt dan bij een standaard dak.

Jarenlange verhuur ervaring heeft ons geleerd dat een camperdak aan een aantal eisen moet voldoen. De stevige kruisscharnieren zorgen voor een stabiel dak, dat soepel te openen en te sluiten is. Het tentdoek van het hefdak is van stevig materiaal met goede ritsen voor het raam. Het raam is voorzien van een hor. Dit geeft extra zuurstof en licht in de camper, zonder muggen en andere rustverstoorders. 

Zelf bouwen of kiezen voor inbouw

Het hefdak is los te leveren, voor de handige klussers die deze graag zelf willen plaatsen op hun bus. Montage door CrazyCampers is eveneens mogelijk. De montage prijs begint vanaf €650,-. Hierbij is het hefdak goed en waterdicht geïnstalleerd. Ben je op zoek naar een slaap-hefdak? Kijk dan hier.

Kosten

De prijs excl. montage €750,-
Prijs incl. montage op aanvraag. Je ontvangt dan namelijk een specifieke offerte voor jouw bus.

Specifieke wensen?
Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.