Kleine hulpjes voor de zelfbouwer.

Het helemaal zelf bouwen van je buscamper is het allerleukste. Handige kleine hulpjes maken het voor jou een eenvoudige klus om zelf kasten of andere meubels te bouwen.

Handig om je camperkasten mee te sluiten

Kastjes moeten dicht blijven tijdens het rijden, maar ook als je spullen uit de boven kasten pakt moet de klep geopend blijven. Kies de voor jouw buscamper geschikte hulpmiddelen en sluit je camper kasten goed af. Push locks verkopen wij in een complete set. Gewoon 1 setje per kastdeurtje en je ben klaar! 

Handig om je camperkasten mee te bouwen

Meubels bouwen is niet voor iedereen een standaard klus. Met gebruik van wat handige hulpjes krijg ook jij een mooie kast in jouw bus. Gebruik meubelverbinders of een hoekprofiel om de platen van je kasten aan elkaar te maken. Of maak bovenkastjes met de kast klep uitzetter van kunststof. Betaalbaar en makkelijk!

Roosters

Wanneer je een koelkast of ander apparaat plaats in je camper, kan het nodig zijn om hier koeling bij te hebben. Door een rooster te plaatsen kan dit eenvoudig gerealiseerd worden. Zie je op tegen het monteren? Neem gerust contact met ons op voor hulp of laat ons je rooster monteren.

GORDIJNEN

Het slaapt een stuk fijner met gordijnen! Of je nu kiest voor een gezellig motiefje of verduistering: met de gordijn spiraal maak je eenvoudig en goedkoop gordijntjes in je camper! 

Hoe kunnen we je helpen?