Zit / Slaapbank camper

Voordelig en comfortabel slapen in je camper

Een slaapbank in je camper, oftewel een bank en bed, moet aan een aantal eisen voldoen. Voor het CrazyCampers camperbed hebben wij de volgende eisen gesteld waarvan wij vinden dat ze noodzakelijk zijn voor een goede buscamper.

Ruim en stevig

  • Het bed is leverbaar in een drietal breedte maten, namelijk 112, 120 en 140cm breed. Hierdoor is er voor iedere bus een geschikt bed. Heb je de ruimte, dan is een 140 breed bed heerlijk, lekker ruim slapen op je camper reis.
  • Het systeem moet stevig zijn. Door jarenlange ervaring in de verhuur weten we dat het veelvuldig kunnen opklappen van zitbank naar camperbed nooit ten koste mag gaan van de stevigheid. Daarom is gekozen voor een stevig stalen schaar systeem voor de slaapbank.
  • Eenvoudig: het camperbed moet snel in te klappen zijn. Door het schaarsysteem maak je van het camperbed in een handomdraai een bank.

 

Comfortabel

  • Matrassen verkrijgbaar bij CrazyCampers

De matrassen van de camper slaapbank zijn bij ons leverbaar in twee kwaliteiten en prijsklassen. We leveren een basis variant, gemaakt van polyether schuim met een uitgaande stof (op = op) en een luxe variant gemaakt van bultex koudschuim bekleed met een stevige outdoor stof die heel goed tegen een stootje kan.

  • Zelf matrassen op maat (laten) maken

Helemaal op maat je matrassen maken kan natuurlijk ook. Je neemt alleen het frame bij ons af. Met behulp van de kartonnen mallen die wij er gratis bijleveren, maak je eenvoudig de panelen die de basis zijn van je matrassen. Doordat je de panelen zelf maakt, kan je exact de maat bepalen. Iets breder, korter, langer? Alles is mogelijk!

De kwaliteit schuim en de soort stof heb je helemaal in eigen hand. Hierdoor kan je een unieke look creëren in je camper. Onze partner in stoffering heeft een enorme collectie stoffen. Wil je zelf (laten) stofferen, dan verwijzen we je heel graag naar hen!

Zelf bouwen of kiezen voor inbouw

De montage van de slaapbank is door de stalen strips op de bodem makkelijk te realiseren. We adviseren om de bank te bevestigen met bouten en moeren, het liefst door de bodem van je bus heen. Wel zo veilig! Binnen een dag staat je slaapbank in je camper!

Wil je het bed liever door ons laten monteren? Ook dat is mogelijk. CrazyCampers kan het bed voor je in je camper bus plaatsen. De afwerking kan worden uitgebreid, maar eenvoudig is de basis. Hierdoor houden we de camper slaapbank betaalbaar.

We denken graag met je mee in praktische mogelijkheden, zodat je optimaal kan profiteren van je buscamper

Kosten

Slaapbank  frame 112 / 120 cm breed: €500,-

Slaapbank frame 112 / 120 cm breed incl. basis kussens: €1200,-

Slaapbank frame 112 / 120 cm breed incl. luxe kussens: €1350,-

Slaapbank frame 140 cm breed: €650,-

Slaapbank frame 140 cm breed incl. basis kussens: €1450,-

Slaapbank frame 140 cm breed incl. luxe kussens: €1550,-

Montage: op basis van offerte. Maak een afspraak voor inspectie van je bus!

Bij levering van een los frame worden kartonnen mallen voor het maken van de houten panelen voor de matrassen gratis bijgeleverd!

Specifieke wensen? Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.