Zit / Slaapbank camper

Voordelig en comfortabel slapen in je camper

Een slaapbank in je camper, oftewel een bank en bed, moet aan een aantal eisen voldoen. Deels persoonlijk, deels voor de RDW en belastingdienst. Met de zit / slaapbank van CrazyCampers kan je alle kanten op. 

Ruim en stevig

We leveren een slaapbank frame in twee maten.

Op het 112cm frame kan je een bed maken van 112 cm breed tot 120cm breed.
Op het 140cm frame kan je een bed maken van 140 cm breed tot 150cm breed.

De lengte van het frame is 181cm zonder de matrassen en het handvat. Dit handvat zit in het midden van het frame. Met het handvat is het frame 185 cm lang. De matrassen kan je maken tot een lengte van ruim 200 cm lang.

De hoogte van het frame aan de zijkant is 34cm. Dit past over de meeste wielkasten heen. Voor bagage bakken houd je een maximale hoogte van 28cm aan.

Het frame is je basis, je matrassen pas je aan. Ideaal als je wel maatwerk wilt, maar geen ingewikkelde zelfbouw constructie.

Het frame is stevig. Volledig uitgevoerd stevig metaal, waarbij de installatie super eenvoudig is. Schroeven en klaar!

Comfortabel

Je begint dus met een frame. Hierop komen de matrassen. Goed slapen is belangrijk, zeker op vakantie. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij leveren daarom twee soort matrassen: een luxe variant met een outdoorstof en Bultex koudschuim. En een basis variant voorzien van polyether schuim en een basis stof. 

Het leuke is vooral dat je hier niet aan vast zit! Wat is er leuker en fijner dan je eigen matrassen laten maken, exact passend in jouw bus. Zowel qua kleur, materiaal als maatvoering. Pak nét die ene centimeter meer en kies voor een vrolijke kleur. 

Wij helpen je graag met het op maat maken van je kussens. Je koopt bij ons een los frame altijd inclusief kartonnen mallen. Op basis hiervan maak je de bodemplaten waarop het matras zelf bevestigd wordt. We verwijzen je graag naar onze stoffeerder, zodat je zeker bent van de ruimste keuze en goede kwaliteit!

Zelf monteren of montage door CrazyCampers

De montage van de slaapbank is door de stalen strips op de bodem makkelijk te realiseren. We adviseren om de bank te bevestigen met bouten en moeren, het liefst door de bodem van je bus heen. Wel zo veilig! Binnen een dag staat je slaapbank in je camper!

Wil je het bed liever door ons laten monteren? Ook dat is mogelijk. CrazyCampers kan het bed voor je in je camper bus plaatsen. De afwerking kan worden uitgebreid, maar eenvoudig is de basis. Hierdoor houden we de camper slaapbank betaalbaar.

We denken graag met je mee in praktische mogelijkheden, zodat je optimaal kan profiteren van je buscamper

Kosten

Slaapbank smal frame:

  • Frame 112cm breed : €625,-
  • Frame incl. basis kussens 112 of 120cm breed: €1325,-
  • Frame incl. luxe kussens 112 of 120cm breed: €1475,-

Slaapbank breed frame:

  • Frame 140cm breed: €699,-
  • Frame incl. basis kussens 140cm breed: €1499,-
  • Frame  incl. luxe kussens 140cm breed: €1599,-

Montage: op basis van offerte. Maak een afspraak voor inspectie van je bus!

Bij levering van een los frame worden kartonnen mallen voor het maken van de houten panelen voor de matrassen gratis bijgeleverd!

Specifieke wensen? Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.