Voordelig en comfortabel slapen in je camper

Een slaapbank in je camper moet aan een aantal eisen voldoen. Deels persoonlijk omdat je natuurlijk lekker wilt slapen en deels voor de RDW en belastingdienst. Met de zit/slaapbank van CrazyCampers kan je alle kanten op.

Lekker slapen

Niemand wilt tijdens zijn roadtrip opgevouwen moeten slapen. Door onze jarenlange ervaring als verhuurder weten wij wat je nodig hebt en konden we een bed ontwikkelen wat bij iedereen aansluit.  

Alle frames zijn geschikt voor een lengte van 180cm tot ruim 200cm. Levering is mogelijk met matrassen, maar je kunt ook alleen het frame afnemen. 

Het frame is stevig, gepoedercoat metaal. In en uit klappen gaat in 1 beweging. Door de diverse breedte maten kunnen we voor iedereen een geschikt bed leveren.

Kies je eigen maat

We leveren een slaapbank frame in twee maten.

  • Op het 112cm frame kan je een bed maken van 112 cm breed tot 120cm breed.
  • Op het 140cm frame kan je een bed maken van 140 cm breed tot 150cm breed.

De lengte van het frame is 181cm zonder de matrassen en het handvat. Dit handvat zit in het midden van het frame. Met het handvat is het frame 185 cm lang. De matrassen kan je maken tot een lengte van ruim 200 cm lang.

De hoogte van het frame aan de zijkant is 34cm. Dit past over de meeste wielkasten heen. Voor bagage bakken houd je een maximale hoogte van 28cm aan.

Het frame is je basis, je matrassen pas je aan. Ideaal als je wel maatwerk wilt zonder hoge kosten.

Matrassen

Nu je een frame maat hebt gekozen is het tijd voor de matrassen. Goed slapen is belangrijk, zeker op vakantie. Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn twee mogelijkheden:

Je neemt alleen het frame bij ons af en maakt zelf de matrassen. Het voordeel is dat je perfect op maat kan werken, zelf de keuze hebt in de kwaliteit schuim én je de look kan bepalen. We helpen je op weg met mallen, zodat je een goede basis hebt om verder te gaan bouwen.

De ander optie is het bed aanschaffen inclusief matrassen. De matrassen die wij leveren zijn uitgevoerd in een neutrale auto stof. Dit past in vrijwel elke bus. Het schuim is koudschuim, wat zorgt voor een prima lig comfort. 

Zelf monteren of montage door CrazyCampers

De montage van de slaapbank is door de stalen strips op de bodem makkelijk te realiseren. We adviseren om de bank te bevestigen met bouten en moeren, het liefst door de bodem van je bus heen. Wel zo veilig! Binnen een dag staat je slaapbank in je camper!

Wil je het bed liever door ons laten monteren? Ook dat is mogelijk. CrazyCampers kan het bed voor je in je camper bus plaatsen. De afwerking kan worden uitgebreid, maar eenvoudig is de basis. Hierdoor houden we de camper slaapbank betaalbaar.

We denken graag met je mee in praktische mogelijkheden, zodat je optimaal kan profiteren van je buscamper.

Let op: deze zit- slaapbank is niet geschikt voor personenvervoer tijdens het rijden.

Hoe kunnen we je helpen?