Zit / Slaapbank camper

Voordelig en comfortabel slapen in je camper

Een slaapbank in je camper, oftewel een bank en bed, moet aan een aantal eisen voldoen. Voor het CrazyCampers camperbed hebben wij de volgende eisen gesteld waarvan wij vinden dat ze noodzakelijk zijn voor een goede buscamper.

Ruim en stevig

  • Het bed moet ruim zijn zodat je comfortabel met twee personen kan slapen. Het camperbed is daarom 140cm breed en 180 cm lang. Dit is groter dan gemiddeld. Desondanks past het in een zeer groot aantal bussen.
  • Het systeem moet stevig zijn. Door jarenlange ervaring in de verhuur weten we dat het veelvuldig kunnen opklappen van zitbank naar camperbed nooit ten koste mag gaan van de stevigheid. Daarom is gekozen voor een stevig stalen schaar systeem voor de slaapbank.

Eenvoudig en comfortabel

  • Eenvoudig: het camperbed moet snel in te klappen zijn. Door het schaarsysteem maak je van het camperbed in een handomdraai een bank.
  • De matrassen van de camper slaapbank hebben een dikte van 10 cm. Het gekozen materiaal is van goede kwaliteit, zodat je lekker slaapt én zit.

Zelf bouwen of kiezen voor inbouw

De slaapbank is leverbaar als zelfbouwpakket. Hierdoor kun je zelf bouwen aan je eigen camper en het camperbed naar eigen wens plaatsen.

Wil je het bed liever laten inbouwen? Ook dat is mogelijk. CrazyCampers kan het bed voor je in je camper bus plaatsen. De afwerking kan worden uitgebreid, maar eenvoudig is de basis. Hierdoor houden we de camper slaapbank betaalbaar.

Daarnaast denken we graag mee in praktische mogelijkheden, zodat je optimaal kan profiteren van je buscamper. Hierbij is het mogelijk om de slaapbank in een smallere maat te leveren (vanaf 112 cm breed).

Kosten

De slaapbank is leverbaar v.a. € 500,- voor de smalle variant (112/120cm breed).
De 140cm breed variant is €649,-

Let op: dit type bank is niet voorzien van gordels en is niet geschikt voor personenvervoer.

Specifieke wensen?
Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.