Slaaphefdak camper

Meer ruimte, licht en lucht in je camper

Voor wie optimaal gebruik wil maken van een buscamper, is een slaaphefdak perfect. Het slaaphefdak, of kortweg slaapdak, biedt meer ruimte, licht en lucht in je buscamper. Het dak voldoet aan alle eisen van de RDW en belastingdienst.

Het slaaphefdak kan in twee maten geleverd worden, een smalle en brede variant. Hierdoor is het geschikt voor vrijwel alle bussen. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen T5 enT6, Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar, Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Ford Transit enz. Kortom een universeel slaapdak dat altijd past!

Tentdoek

Het tentdoek van het slaaphefdak is voorzien van een raam aan de voorzijde van het dak. Daarnaast zijn zowel links als rechts ventilatie uitsparingen gemaakt. Deze zijn voorzien van hor gaas en verduistering. Ideaal voor warme dagen zonder muggen!

Zelf bouwen of kiezen voor inbouw

Het slaapdak is los te leveren, waarbij de benodigde dakversteviging en inbouwmaterialen uiteraard zijn inbegrepen. Het is tevens mogelijk om het slaaphefdak te laten monteren. Neem contact met ons op voor een offerte. Ben je op zoek naar een gewoon hefdak? Kijk dan hier.

Kosten

De prijs excl. montage is  €2.000,-
Prijs incl. montage is op aanvraag. Je ontvangt dan namelijk een specifieke offerte voor jouw bus.

Specifieke wensen? Laat ons je terugbellen!

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.