Volkswagen T4 hefdak

VW T4 (2) hefdak crazycampers

Omschrijving

Een hefdak op de Volkswagen T4 is geen enkel probleem met het hefdak van CrazyCampers. Met dit hefdak voldoet jouw VW T4 aan de eisen voor het camperkenteken als het gaat om de sta hoogte.

De VW T4 is een praktisch en leuke bus om een camper van te bouwen. Je creëert op eenvoudige wijze extra ruimte in je bus. Niet alleen noodzakelijk voor de keuring, maar ook heel fijn voor extra licht en lucht in je bus.

De kap van het hefdak is 132cm lang bij 109 cm breed. De zaagmaat is 102cm lang bij 92cm breed. Dit past prima in de VW T4.

Heb je geen ervaring met het plaatsen van hefdaken en zie je op tegen het inbouwen van het hefdak in jouw VW T4? We kunnen het hefdak ook voor je monteren. Uiteraard volledig waterdicht en keurig afgewerkt. Het hefdak voor de VW T4 kost slechts €750,-. Laat je ons het monteer werk doen? Dan kost dit €650,- extra.

Volkswagen T4 hefdak in het wild

Waar wacht je nog op?

Over ons

CrazyCampers: dat is alles in één huis voor de ideale vakantie in een camper. Vrolijkheid en vrijheid op wielen, betaalbaar, betrouwbaar en natuurlijk RDW gekeurd.

Hier kun je ons vinden

Telefoon: 06 190 195 63
Email: info@crazycampers.nl

De Hoge Brug 36a
6581 AJ Malden
Nederland

Hoe kunnen we je helpen?

Beste bezoeker,

Wegens prive omstandigheden zijn we tot en met 1 augustus afwezig. Je kunt ons natuurlijk alsnog al je camper vragen stellen en ook bestellingen plaatsen maar wij reageren en leveren dus later.

Vriendelijke groeten,
Jessica en Nick