Dit zijn de ervaringen van anderen

 

Louis H.
Louis H.
18:08 17 Mar 23
Ik werd hier prima geholpen.
edith H.
edith H.
13:25 11 Mar 23
Geweldige website Crazy Campers! Super duo Nick en Jessica bedankt voor jullie hulp, super vriendelijk, meedenkend & goede tips.Zeer snelle levering binnen 1 dag in huis, direct aan de slag gegaan en het resultaat is prachtig! Naaldvilt is van top kwaliteit!En wie weet tot ziens :-)Groetjes Edith & Eric
Bart J.
Bart J.
13:28 05 Dec 22
Zeer vriendelijk personeel dat ons goed geholpen heeft met ons hefdak!
Martijn A.
Martijn A.
13:54 06 Nov 22
Vriendelijke en aardige mensen. Vakkundig geholpen en de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd! Ben zeer tevreden en kom hier graag nog een keertje terug.
chris b
chris b
10:37 09 Sep 22
2 jaar na aankoop van ons busje nog steeds superblij! Hij rijdt als de beste en ook heel blij met service en advies van Nick en Jessica!
Henny T.
Henny T.
19:01 19 Jun 22
Een leuke camper gekocht deze zomer, en al veel.plezier van gehad, goede informatie en adviesen, en toegankelijke verkopers, hartelijk en heel gastvrij. De camperbus is prima, alles wat ik nodig heb zit er in, door de corona pandemie nog niet naar het buitenland geweest maar dat gaat er volgend jaar vast van komen.Bij de super aardige mensen van crazy campers geweest, nu in Boxmeer, in de prachtige nieuwe zaak met een groter assortiment aan inbouw materialen.Gratis advies gekregen op mijn vraag over de slaapbank.Het was bijna twee jaar geleden dat ik mijn buscamper bij hen kocht, maar voelde me weer welkom.
Storm van der W.
Storm van der W.
10:51 14 May 22
Vince R.
Vince R.
05:22 23 Apr 22
Vriendelijke mensen die je graag helpen en de tijd voor je nemen. Ik heb mijn hefdak gekocht bij CrazyCampers. In het begin was ik wat huiverig over het zelf installeren hiervan. Maar met de uitleg die je erbij krijgt en het instructieboekje is her echt prima te doen. Het dak werkt perfect en de camper is nu klaar om gekeurd te worden.
Jelle D.
Jelle D.
16:42 15 Feb 22
Mooi bedrijf met goede spullen en vriendelijk personeel!
Gerard S.
Gerard S.
10:35 16 Nov 21
Super geholpen, precies gevonden wat we zochten!! Een aanrader voor mensen die een camper zelf bouwen, bedankt Gerard&Marcella Scholman 👍
js_loader