Verzekeringen

Standaard camper verhuur is inclusief een WA verzekering met inzittende verzekering. Het is mogelijk om dit uit te breiden naar een all risk dekking* d.m.v. de verzekering afkoop eigen risico. Met de standaard verzekering is schade aan andere verkeersdeelnemers gedekt. Inzittenden zijn verzekerd tegen (letsel)schade. Het eigen risico bij een veroorzaakte schade(s) aan de camper is maximaal € 1000,- per camper per huurperiode.

Verzekering afkoop eigen risico

Met de verzekering afkoop eigen risico kun je het volledige eigen risico afkopen. Hierdoor ben je all risk verzekerd*. Dit kost €7,50** per dag. De verzekering loopt via de Europeesche Verzekeringen, een betrouwbare en ervaren organisatie als het gaat om reizen en verzekeren. CrazyCampers fungeert als tussenpersoon, zowel bij het afsluiten van de verzekering als bij het afhandelen van schades.

De verzekering afkoop eigen risico kun je als optie selecteren bij het reserveren van je camper.

De borgsom blijft altijd €1000,- euro, ongeacht het afkopen van het eigen risico.

* Bij schade als gevolg van oneigenlijk gebruik van de camper, nalatigheid en/of het niet naleven van de instructies van de verhuurder, zijn de volledige schadekosten altijd voor rekening van de huurder, ongeacht of het eigen risico is afgekocht.
** Excl. 21% assurantiebelasting & €3,50 poliskosten.

24-uurs hulplijn & Eurocross Pech hulpverlening

CrazyCampers investeert veel in het onderhoud van de campers. Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij ons voorop. Alle campers krijgen min. 24 uur voor vertrek een uitgebreide veiligheids- en onderhoudscontrole in onze eigen werkplaats.

Bij pech- of ongevallen is CrazyCampers 24 uur per dag bereikbaar op de hulplijn. Je staat er dus nooit alleen voor.

Daarnaast huur je een camper inclusief pech hulpverlening van Eurocross Assistance. Dit is een Nederlandse alarmcentrale voor o.a. pech- en ongevalshulpverlening binnen Europa. Bij pech- en ongevallen wordt je dus altijd door ons en Eurocross Assistance weer op weg geholpen!

Reis- en annuleringsverzekering

CrazyCampers adviseert om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voor je camper reis. Dit kan via de Europeesche Verzekeringen:

Direct een reisverzekering afsluiten.

Direct een annuleringsverzekering afsluiten.