Het avontuurlijkste camperbedrijf van Nederland.

CrazyCampers is in 2007 opgericht als camper verhuurbedrijf. Het wordt gerund door Nick en Jessica. Met 28 campers waren wij één  van de grootste buscamper verhuurbedrijven van Nederland. Onze buscampers zijn op alle fronten uniek maar zijn vooral te herkennen aan het te gekke artwork.

Tegenwoordig richten we ons steeds minder op de verhuur van campers en meer op het bouwen of ombouwen van buscampers en de in- en verkoop. Door onze jarenlange ervaring in de verhuurbranche weten wij precies wat nou echt noodzakelijk en handig is bij het bouwen van je camper. Vanuit die ervaring en kennis hebben wij een eigen universele hefdak ontwikkeld waardoor je elke bus kan omtoveren tot camper.  

We verkopen niet alleen kant en klare oplossingen voor hefdaken maar ook praktische inbouw keuken en zit- en slaapbanken.

Dit is het team

Alle aspecten van het bouwen of kopen van een buscamper komen bij ons aan bod. Combineer dat met onze passie voor auto’s, reizen en kamperen en je hebt de basis te pakken van CrazyCampers.

Wij zijn een bedrijf met een persoonlijke inslag.  De vrolijke sfeer en het goede contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk en maken van jouw project ook ons project. 

Nick

Gek op alles met vier wielen. Heeft twee rechterhanden, weet alles van de CrazyCampers, bouwt en onderhoudt, vat vol creatieve oplossingen voor jouw inbouw.

Jessica

Dol op reizen, met name door Zweden. Is degene die je aan de telefoon krijgt, geeft je uitleg bij het ophalen van de camper, bouwt hefdaken & keukens en is het administratief duizendpootje.

Gizmo

Vriendelijke waakhond die graag knuffelt en iedereen zijn speelgoed komt laten zien.

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks. Van binnen uniek met een bed van 150cm breed tot wel 230cm lang.

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, reisverhalen, foto’s, routes en tips.

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.