Het avontuurlijkste camperbedrijf van Nederland.

CrazyCampers is in 2007 opgericht en wordt gerund door Nick en Jessica.

Het bedrijf kenmerkt zich door een unieke kijk op buscampers. Niet alleen door het opvallende artwork. Wij vinden dat buscamper rijden voor iedereen haalbaar moet zijn, in wat voor een vorm dan ook.

Het is onze uitdaging om op persoonlijke wijze samen met jou je buscamper te bouwen. Door jarenlange ervaring met het verhuren van campers, hebben we geleerd wat je echt nodig hebt in een buscamper en wat leuke extra’s zijn.

Omdat niet alle bestaande producten aansluiten bij onze filosofie en werkwijze, ontwikkelen en maken we veel van onze producten zelf. Inmiddels leveren we hefdaken, slaaphefdaken, keukens en zit/slaapbanken. Allemaal universeel en eenvoudig te plaatsen.

Naast de camperbouw verkopen we ook busjes die we zelf hebben omgebouwd tot camper. Al dan niet voorzien van artwork van Jeroen van de Wier.

Veel van onze klanten kennen CrazyCampers als camper verhuur bedrijf. Sinds 2017 zijn we daarnaast gestart met het bouwen, ontwikkelen en verkopen van campers. Dat ging (en gaat) zo goed, dat we in 2020 besloten hebben te stoppen met verhuren. Tijd voor nieuwe avonturen! 

Dit is het team

Alle aspecten van het bouwen of kopen van een buscamper komen bij ons aan bod. Combineer dat met onze passie voor auto’s, reizen en kamperen en je hebt de basis te pakken van CrazyCampers.

Wij zijn een bedrijf met een persoonlijke inslag.  De vrolijke sfeer en het goede contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk en maken van jouw project ook ons project. 

Nick

Gek op alles met vier wielen. Heeft twee rechterhanden, bouwt jouw bus om tot camper, vat vol creatieve oplossingen en geeft advies als je zelf aan de slag gaat.

Jessica

Dol op reizen, met name door Zweden. Is degene die je aan de telefoon krijgt, staat je te woord bij al je vragen, bouwt hefdaken & keukens en is het administratief duizendpootje.

Hierom kies je voor Crazy Campers

Uniek

Handgeschilderde graffiti art maakt CrazyCampers uniek in zijn looks, bovendien is onze visie op camperbouw nét even anders. Geen luxe, wel kwaliteit voor een goede prijs!

Sinds 2007

Ruime ervaring in de wereld van buscampers. Door jarenlang te verhuren en het zelf bouwen van campers weten wij wat perfect wat je wel niet nodig hebt in je camper.

Persoonlijk

Vrolijke mensen met aandacht voor jouw vakantie- en camper wensen. Uitgebreide uitleg en tijd voor al je vragen, we helpen graag!

Betaalbaar

Mooie tweedehands bussen met nieuwe interieur onderdelen voor een nette prijs. Door CrazyCampers gebouwd of ingekocht en verbeterd.

Hoe kunnen we je helpen?